EGY NŐ A VÉNUSZRÓL

 
 
 

A Vénuszon régen hasonló fizikai síkú élet volt, mint ma a Földön, egészen addig, amíg a bolygó elérkezett természetes alvó állapotához, amikortól a fizikai élet már nem volt többé lehetséges rajta. A Vénusz lakói tudatszintjük megemelésével azonban életüket egy magasabb rezgésű létezési síkon, az asztrál síkon tudták folytatni.

Omnec Onec a Vénusz asztrális síkján született és élt, majd 1955-ben jött a Földre, miután testének rezgésszámát besűrítve fizikai testet öltött. Teste ekkor egy hétéves gyermek testének felelt meg. Földre érkezése után pár hónapot egy tibeti kolostorban töltött, ahol segítséggel megtanult járni, fizikai testben élni, és ahol felkészítették későbbi földi életére.

Azonosságát sokáig elhallgatta, mert a földi emberiség még nem volt kellően érett ahhoz, hogy megértse üzenetét. Életrajzát 1975-ben diktálta le, de ez csak 1991-ben került először kiadásra egy amerikai UFO- kutató, Wendelle C. Stevens nyugdíjas alezredes segítségével, aki előzőleg megvizsgálta az esetét és rengeteg párhuzamot talált addig tapasztalt UFO-kapcsolatfelvételekkel és más metafizikai írásokkal kapcsolatban.

Omnec 1994-től lépett a nyilvánosság elé, Amerikában és Németországban országos TV-és rádióadókban lépett fel.

Legfőbb feladatának azt tartja, hogy magas szintű spirituális igazságokat osszon meg az emberekkel, ezáltal hozzájáruljon ahhoz, hogy az emberi tudatszint is emelkedni tudjon, ahogyan régen ez a Vénusz-lakók esetében már megtörtént.

A “VÉNUSZI TRILÓGIA” első kötete (“A Vénuszról jöttem” című) egy különleges életrajzi könyv, melyben Omnec részletesen bemutatja milyen is az élet az asztrális világban, ahol az emberek kevésbé korlátozottak, képesek tárgyakat létrehozni, vagy egy pillanat alatt eljutni egyik helyről a másikra, ugyanakkor értékes spirituális igazságokat is megoszt az olvasókkal, melyeket vénuszi élete során tanult ottani mestereitől.

 

„A legfontosabb dolog, amit az embereknek a Földön meg kell tanulnia az az, hogy a kritikát és az ítélkezést váltsa fel a szeretet és az elfogadás”

Omnec Onec

Vénuszi származású spirituális tanító,
a „VÉNUSZI TRILÓGIA” című könyv szerzője.

Omnec Onec és asszisztense Budapesten tart kétnapos workshopot 2016. július 16.-án és 17.-én!

Bővebb információ és jegyrendelés.